Lista celor mai toxice E-uri alimentare
close
info
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator

Aici vă puteţi face auziţi, vă puteţi împărtaşi experienţele, puteţi discuta cu ceilalti, puteţi lansa noi subiecte de conversaţie.
Propune o nouă temă de discuţie


Lista celor mai toxice E-uri alimentare


Categorie: Healthy
Discuţie începută de albinuta_eu

526 afişări
(3 răspunsuri)
E-urile sunt aditivi alimentari - substante chimice folosite pentru conservare, colorare sau ameliorarea alimentelor. Ele cauzeaza pericole precum dereglari hormonale, alergii, boli intestinale si ale ficatului, tulburari hepatice, tulburari hepato-biliare si ale tubului digestiv, cresterea nivelului de colesterol, probleme cu greutatea si chiar cancerul.
Cele mai multe produse alimentare din magazine contin E-uri. Chiar daca unele dintre aceste sunt considerate inofensive, majoritatea E-urilor sunt nocive pentru sanatatea noastra daca le consumam pe o perioada mare de timp.
Imagine ataşată:
Lista celor mai toxice E-uri alimentare

Răspunsuri

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
Click aici pentru autentificare


adauga_bannerul_tau