Ce masuri de igiena trebuie sa adopti dupa sex
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Aici vă puteţi face auziţi, vă puteţi împărtaşi experienţele, puteţi discuta cu ceilalti, puteţi lansa noi subiecte de conversaţie.
Propune o nouă temă de discuţie


Ce masuri de igiena trebuie sa adopti dupa sex


Categorie: Sex
Discuţie începută de albinuta_eu

652 afişări
(un răspuns)
esti una din acele persoane care fuge la dus si pune cearceafurile la spalat imediat s-a consumat actul in sine. Ce trebuie sa faci in aceste momente? Care atitudine este mai corecta? Uite ce spun specialistii!

Cel mai important este sa nu cazi in extreme: nu fugi direct la baie ca si cum actul sexual ar fi un lucru dezgustator si necesita o dezinfectare rapida. Mai asteapta cinci minute, pentru ca tu si partenerul tau sa nu incheiati brusc un moment atat de placut.

Totusi, nu sariti peste faza dusului intrucat acesta mica precautie va va feri pe viitor de micoze si infectii urinare recidivante.

In principiu, trebuie sa tineti amandoi cont de faptul ca o igiena intima corecta se situeaza intre doua extreme: insuficienta si excesiva. Din pacate, in zilele de azi femeile inca au o igiena excesiva cand vine vorba de spalaturile intravaginale, iar barbatii au o igiena intima mai degraba insuficienta sau incorecta.
Imagine ataşată:
Ce masuri de igiena trebuie sa adopti dupa sex

Răspunsuri

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
Click aici pentru autentificare


Discuţii similare:
»

Dupa nastere trebuie sa tinem un regim alimentar strict pentru a reveni la forma initiala?


adauga_bannerul_tau