Unul din 5 barbati isi inseala partenera!
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator

Aici vă puteţi face auziţi, vă puteţi împărtaşi experienţele, puteţi discuta cu ceilalti, puteţi lansa noi subiecte de conversaţie.
Propune o nouă temă de discuţie


Unul din 5 barbati isi inseala partenera!


Categorie: Sex
Discuţie începută de Madena

686 afişări
(niciun răspuns)
Barbatii romani sustin ca au avut, in medie, 17 partenere de sex, in timp ce romancele spun ca au avut in medie doar sase relatii amoroase.

Media partenerelor de sex pe care o declara barbatii romani este egala cu cea a englezilor sau germanilor si mai mare decat cea a rusilor (15 partenere) sau a olandezilor (12).

Mai mult de unul din cinci barbati (21%) si 12% dintre femeile care se afla intr-o relatie stabila admit ca si-au inselat partenerul. Totodata, 6% din barbatii activi sexual din Romania spun ca au in aceeasi perioada de timp relatii sexuale cu trei sau mai multe partenere, potrivit unui studiu Durex.

Rezultatele studiului global Durex, lansat pentru a marca Ziua Mondiala de lupta anti SIDA, arata ca 68% dintre femei si 64% dintre barbati spun ca au nevoie de mai multe informatii despre HIV/SIDA, absenta cunostintelor fiind cu atat mai ingrijoratoare cu cat din ce in ce mai multi romani se expun riscului inca de la inceputul vietii sexuale.

Aproape 6 din 10 romani (56%), barbati si femei, nu au folosit nicio metoda de protectie impotriva bolilor cu transmitere sexuala atunci cand si-au inceput viata sexuala. Femeile au afirmat intr-o proportie mai mare (46%) ca se aflau intr-o relatie stabila atunci cand au avut primul contact sexual, spre deosebire de barbati (24%).

Un numar aproape dublu de barbati (35%), fata de femei (19%), au afirmat ca si-au pierdut virginitatea innr-o relatie pasagera, nu in contextul unei relatii stabile.

Cei mai multi dintre cei care nu au utilizat nicio metoda de protectie (48%) au afirmat ca s-au expus riscului intrucat aveau incredere in partener. Totusi, 38% dintre cei aflati intr-o relatie admit ca nu sunt siguri ca partenerii lor nu au fost niciodata purtatorii unei boli cu transmitere sexuala. Aproximativ 10% dintre persoanele care si-au asumat riscul spun ca a fost o greseala pe care ulterior au regretat-o.
Imagine ataşată:
Unul din 5 barbati isi inseala partenera!

Răspunsuri

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
Click aici pentru autentificare

Discuţii similare:
»

Dragostea la prima vedere»

Prima iubire se poate uita?


adauga_bannerul_tau